CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Titanic

 • The Happiest Day in the Life of Olli Mäki

  Det er sommeren 1962. Finske Olli Mäki har en gylden mulighed for at blive verdensmester i fjervægtsboksning. Men der et problem - Olli har forelsket sig i Raija. Juho Kuosmanens Cannesvinder er i en vægtklasse helt for sig selv. En film om mennesket i manegen mere end bokseren i ringen, filmet på fremragende sort-hvid 16mm.

  Directors
  Juho Kuosmanen,
  Location
  Finland, Sverige, Tyskland
  Duration
  92 min.
 • I Was a Dreamer

  Neorealismen er for alvor blevet neo igen, i rå abejdermiljøer hvor virkelige mennesker spiller sig selv. Få gør det bedre end Michele Vannucci, der giver autenciteten filmiske vinger i historien om en fuldblods-rod, der efter et halvt liv i spjældet forsøger at lægge kursen om. Mirko Frezza, der hidtil mest har kunnet ses på forbryderfotos, er forrygende i hovedrollen.

  Directors
  Michele Vannucci ,
  Location
  Italien
  Duration
  97 min.
 • Land Legs

  En fisker går i land for at blive den far for sine teenagebørn, han aldrig har været. Men gode intentioner rækker ikke langt i banken. Dominique ejer intet, og det han kan give sine børn, vil de ikke have. 'Land Legs' emmer af Leigh og Dardenne, men har et es i røjserne. For hovedrollen Dom spiller sig selv - i sin egen historie.

  Directors
  Samuel Collardey,
  Location
  Frankrig
  Duration
  89 min.
 • Pericle the Black

  Pericle er håndfast gorilla for den neapolitanske mafia i Bruxelles. Med galoperende stress. Da den cocktail eksploderer, må han flygte for livet og møde verden. Stefano Mordinis dybt anfægtende drama sammenblander den italienske mafiafilms brutalitet, og nærværende socialrealisme. Og er da også produceret af Dardenne brødrene.

  Directors
  Stefano Mordini,
  Location
  Italien, Belgien, Frankrig
  Duration
  104 min.