CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Ad&

 • The Last Family

  Zdzislaw Beksinski var Polens største surrealist. Hans billeder er vilde fantasmorgier, men filmen om ham er intim og empatisk. En dragende skildring af en familie der kæmper for at holde fødderne på jorden og døden for døren. Med blændende skuespil og indsmuglede vestlige 80'er hit på lydsporet.

  Directors
  Jan P. Matuszynski,
  Location
  Polen
  Duration
  124 min.
 • Land Legs

  En fisker går i land for at blive den far for sine teenagebørn, han aldrig har været. Men gode intentioner rækker ikke langt i banken. Dominique ejer intet, og det han kan give sine børn, vil de ikke have. 'Land Legs' emmer af Leigh og Dardenne, men har et es i røjserne. For hovedrollen Dom spiller sig selv - i sin egen historie.

  Directors
  Samuel Collardey,
  Location
  Frankrig
  Duration
  89 min.
 • Den alvorsfulde leg

  Lone Scherfig har skrevet manuskript til Pernilla Augusts karske og melankolske kærlighedsdrama om Arvid og Lydia, der kaster sig ud i en passioneret kærlighedsleg, der skal vise sig at få livslange konsekvenser. Der er stolte skandinaviske traditioner for store dramaer fra tiden omkring forrige århundredeskifte, og August slutter sig flot til dem. Hun indleder selv visningen i Grand Teatret.

  Directors
  Pernilla August,
  Location
  Sverige, Danmark, Norge
  Duration
  115 min.
 • The Woman Who Left

  Lav Diaz' knap fire timer lange film - en af hans kortere - vandt for nylig Guldløven i Venedig med sin langsomme, stedse reflekterende fortælling om en kvinde, der løslades efter 30 år i fængsel, og nu vil hun hævne vedkommende, der framede hende for mord, samtidig med at Diaz vil fortælle den store historie om sit land.

  Directors
  Lav Diaz,
  Location
  Filippinerne
  Duration
  227 min.