CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Den store sk&

 • David Lynch: The Art Life

  David Lynch byder os indenfor i troldmandens værksted i denne gave af en portrætfilm til alle Lynchfans. Og hvem er ikke det? Liv og kunst er et for Lynch, der fortæller om vejen til gennembruddet og om oplevelser fra barndommen, man kan genkende i hans film. Instruktør Jon Nguyen og det danske filmhold kommer til visningerne.

  Directors
  Jon Nguyen, Rick Barnes, Olivia Neergaard-Holm,
  Location
  USA, Danmark
  Duration
  90 min.
 • Mimosas

  Hypnotisk som et stykke arabisk dronemusik og cinematisk som få filmskabere vover at være det i dag. Cannes-vinderen 'Mimosas' er en odyssé gennem den marokkanske ørken og følger i hjulsporene på en karavane, der eskorterer en aldrende sheik til det sted, hvor han insisterer på at blive begravet, når han forlader denne verden. Men ude i ørkenen kan alt ske.

  Directors
  Oliver Laxe,
  Location
  Marokko, Spanien, Frankrig, Qatar
  Duration
  96 min.
 • Memphis

  Et drama om den skriveblokerede soulmusiker Willis, der driver rundt i byen og prøver at genfinde sin kreative stemme. Memphis er ikke blot kulissen, men indtager en hovedrolle i fortællingen, når Sutton viser os poetiske brudstykker af den mytiske, musikalske sydstatsby.

  Directors
  Tim Sutton,
  Location
  USA
  Duration
  79 min.
 • Pavilion

  Suttons filmdebut er en poetisk mosaik af amerikansk teenageliv når de voksne ikke kigger. En anderledes subtil coming-of-age-film, der dvæler ved de unges egen verden og får sagt mere end de fleste, mens den iagttager fine øjeblikke af skateboarding, formålsløs cyklen rundt, dagdriveri og komfortabel stilhed mellem gode venner.

  Directors
  Tim Sutton,
  Location
  USA
  Duration
  70 min.