CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Old Boy

 • The Devil's Candy

  Heavyrock, farlig kunst og et hjemsøgt hus af den allerværste slags er ingredienserne i australske Sean Byrnes energibombe af en gyser. 'The Devil's Candy' har hidtil kun kørt på festivaler, men nu lægges der op til en stor release i USA. Det er lørdagsslik for horrorfans.

  Directors
  Sean Byrne,
  Location
  USA
  Duration
  90 min.
 • Raw

  Er du til indie? Gore? Kød? 'Raw' disker op med det hele, og belgiske Julia Ducournaus kontroversielle debutfilm er alt, hvad man kan ønske sig af en indiehorror. Den gryende seksualitet hersker, ligesom lysten til alkohol, stoffer, kød - og menneskekød.

  Directors
  Julia Ducournau,
  Location
  Frankrig, Belgien
  Duration
  95 min.
 • Train to Busan

  Mens genrefilmen har trange kår på vore breddegrader, har 11 millioner koreanere indløst billet til Yeons zombietog. En intens og underholdende højhastigheds-rutschetur, der på imponerende vis formår at få klassekamp, flosset moral, gribende skæbner, udøde blinde passagerer og masser af opfindsomme aflivninger stuvet sammen i midtergangen.

  Directors
  Yeon Sang-ho,
  Location
  Sydkorea
  Duration
  118 min.
 • The Ardennes

  Belgisk film har haft et fabelagtigt godt år, men ikke desto mindre ryddede 'The Ardennes' hele butikken og løb med 8 belgiske Oscars i sidste måned. Et lowlife-drama så nærværende som da Dardenne var bedst, med en hårdkogt historie, der eskalerer til lovløs thriller-territorier.

  Directors
  Robin Pront,
  Location
  Belgien
  Duration
  93 min.