CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Far From Heaven

 • The Eremits

  Da 40-årige Alberts far dør, skjuler hans mor liget ligeså lakonisk, som hun drukner et kuld kattekillinger. Og det er blot en enkelt brik i et diabolsk magtspil mellem mor og søn. 'The Eremits', der udspiller sig i en lille tysk enklave i de italienske alper, er afmålt og fåmælt, men fuld af naturkraft og overraskelser.

  Directors
  Ronny Trocker,
  Location
  Tyskland, Italien
  Duration
  110 min.
 • The High Sun

  To årtiers indgroede konflikter og hadforhold mellem kroatere og serbere udspilles i 'The High Sun'. I tre bevægende kærlighedshistorier (med samme skuespillere) går kærligheden fra at være dødsdømt til at blive traumatiseret og ender med tøvende optimisme. Måske den allerbedste film om sårene efter Balkankrigen.

  Directors
  Dalibor Matanic,
  Location
  Kroatien
  Duration
  123 min.
 • Cemetery of Splendour

  En mystisk sovesyge har sænket sig over patienterne på et lille hospital i Thailand, hvor en ældre sygeplejerske tålmodigt tilser sine drømmende klienter, alle soldater. Det spøger som altid med buddhistiske motiver og subtile, politiske referencer i den thailandske kunstner og tidligere guldpalmevinders trance-inducerende, nye film.

  Directors
  Apichatpong Weerasethakul,
  Location
  Thailand, Malaysia
  Duration
  122 min.
 • Free in Deed

  Alt peger på katastrofe i Jake Mahaffys foruroligende Venedig-vinder, hvor en enlig mor i desperation søger til en frikirke for at helbrede sin syge søn med håndspålæggelse og djævleuddrivelse. Et intenst og insisterende menneskeligt drama, baseret på en sand historie.

  Directors
  Jake Mahaffy,
  Location
  New Zealand, USA
  Duration
  98 min.