CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Fucking &

 • Family Film

  Omerzu tager tykt pis på os alle sammen, når han måler dybden af vores empati i 'Family Film', hvor et velbeslået tjekkisk forældrepar tager sejlbåden til Caribien og efterlader de store unger hjemme. Men intet går efter planen i denne dekonstruktion af kernefamilien, der er som et møde mellem Michael Haneke og 'Lassie'.

  Directors
  Olmo Omerzu,
  Location
  Tjekkiet
  Duration
  95 min.
 • Aloys

  Aloys er den mest private af alle privatdetektiver. Han lever gennem de liv, han udspionerer, men da hans kamera og videobånd bliver stjålet, vendes rollerne om, og Aloys tvinges ud af sit skjul. Tobias Nölles debutfilm er en skæv, men stilsikker triumf, rig på drømmeagtige billeder, skæve musikalske indspark, bondegårdsdyr og dybtfølt hjertevarme.

  Directors
  Tobias Nölle,
  Location
  Schweiz, Frankrig
  Duration
  91 min.
 • Quit Staring at My Plate

  24-årig Marijana får nok af sin kvælende, kværulerende familie i denne mørke komedie, der er coproduceret af danske Beofilm. Men når friheden er kold og ligeglad, hvad gør man så? Hana Jusic balancerer rå realisme med groteske optrin og oprigtig inderlighed i en dysfunktionel familie anført af Zlatko Buric.

  Directors
  Hana Jusic,
  Location
  Kroatien, Danmark
  Duration
  105 min.
 • Lace Crater

  At have sex med den forkerte kan have kedelige konsekvenser. Ruth går i kanen med et spøgelse og efterfølgende begynder hendes krop at rådne op, mens vennerne trækker sig tilbage. Harrison Atkins har med sin originale debut om at stå udenfor, skabt sin helt egen genre: mumblecore-horror.

  Directors
  Harrison Atkins,
  Location
  USA
  Duration
  81 min.