CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Hadet

 • Glory

  Jernbanearbejderen Tsanko Petrov finder en dag millioner af bulgarske lev på skinnerne og afleverer dem pligtskyldigt til politiet. I stedet får han et ur af transportministeriet, der lugter muligheden for lidt positivt spin. Men uret virker ikke. Hans gamle har de smidt væk. Og alt ryger af sporet.

  Directors
  Kristina Grozeva, Petar Valchanov,
  Location
  Bulgarien, Grækenland
  Duration
  101 min.
 • Afskåret

  19-årige Sarah skal på ferie dybt i de svenske skove med sine forældre. Alt virker lutter idyl, men netop som hun forlader civilisation og mobildækning, opdager hun, at der er blevet delt en sexvideo af hende. Anders Fløe har skabt en spændingsmættet og tankevækkende film om hævnporno og hemmeligheder, og om hvordan forfængelighed kan udløse destruktive handlinger.

  Directors
  Anders Fløe,
  Location
  Danmark
  Duration
  86 min.
 • The 9th Life of Louis Drax

  I en hospitalsseng ligger 9-årig Louis Drax i koma efter at være faldet ned fra en klippe. Et hændeligt uheld. Eller var det nu også det? For intet er, hvad det synes, og alle er fulde af løgn i denne underholdende, psykologiske whodunit-gåde, der udspiller sig midt mellem 'The Sixth Sense' og 'Gone Girl', med sit helt eget strejf af fantasy.

  Directors
  Alexandre Aja,
  Location
  USA, Storbritannien, Canada
  Duration
  108 min.
 • Pyromaniac

  En fritidsbrandmand bijobber som pyroman i denne ulmende psykologiske thriller fra nordic noirens bedste mand, norske Erik Skjoldbjærg. Langt fra nogen whodunnit er 'Pyromaniac' snarere et studie af en sociopat, beslægtet med Gus van Sants 'Elephant', men med en helt anden visuel ramme i de flammende store skove.

  Directors
  Erik Skjoldbjærg,
  Location
  Norge
  Duration
  96 min.