CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Brokeback Mountain

 • Heartstone

  To bedste venners knyttede bånd slides til en tynd tråd i Gudmundur Gudmundssons personlige og dybtfølte historie om barndommens sidste sommer i en islandsk bygd. En af de fineste debutfilm vulkanøen i nord har spyttet ud siden, ja, Runár Runárssons 'Vulcano'.

  Directors
  Gudmundur A. Gudmundsson,
  Location
  Danmark, Island
  Duration
  129 min.
 • The Pleasure is Mine

  Da nyforelskede Rita og Mateo flytter på landet i tosomhed, kan de ikke få nok af hinanden. Men som rotterne under gulvbrædderne kommer kedsomheden snigende. En sitrende, sanselig og særdeles fysisk film af talentfulde Elisa Miller.

  Directors
  Elisa Miller,
  Location
  Mexico
  Duration
  93 min.
 • Nakom

  Historien er klassisk for den 3. verden: En ung mand må vælge mellem lægestudiet i byen og videreførelsen af familiens diminutive landbrug. Men følelsen er ny, for 'Nakom' bejler ikke mod nogen vestlig livsstil, men er stolt afrikansk - i sit dilemma, sin løsning, sin stil og sine billeder. En betagende, indsigtsfuld debut.

  Directors
  Kelly Daniela Norris, TW Pittman,
  Location
  Ghana, USA
  Duration
  90 min.
 • Neon Bull

  'Der er savsmuld, tyresved og neonlys over Gabriel Mascaros mesterlige portræt af en rodeotrup i det nordøstlige Brasilien. Og en drømmer i kulissen, som ikke tør tage tyren ved hornene. Det er neon-realistisk filmkunst, når den er bedst. Og med festivalens smukkeste sexscene.

  Directors
  Gabriel Mascaro,
  Location
  Brasilien, Uruguay, Holland
  Duration
  101 min.