CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Wag the Dog

 • El futuro perfecto

  Idéen er lige så simpel, som den er original - og underspillet morsom. Xiaobin er 17 år og lige flyttet til Buenos Aires med sin kinesiske familie. På sprogskolen skal hun lære at begå sig på et nyt sprog og i en ny, social virkelighed - det sidste gennem en genert romance med en ung, indisk mand. En film om at forme sin egen virkelighed og fremtid.

  Directors
  Nele Wohlatz,
  Location
  Argentina
  Duration
  65 min.
 • Homostratus

  Snapshots af livet i en moderne asiatisk storby får deres eget uforudsigelige liv i 'Homostratus'. Alt kan lade sig gøre, når Pham slipper fantasien løs og fortæller associerende fremfor lineært om umulige forældre, mulige rockstjerner og færdselsbetjente på en uriaspost.

  Directors
  Siu Pham,
  Location
  Vietnam, Schweiz
  Duration
  77 min.
 • Staying Vertical

  Opfølgeren til Alain Guiradies homoerotiske thriller 'Stranger by the Lake' er mindre uhygge og mere queer. Som altid hos Guiraudie er relationerne løse, sexen eksplicit og køn noget man var i gamle dage. Instruktøren præsterer et frit livssyn - og leverer en befriende fri film, som ingen anden.

  Directors
  Alain Guiraudie,
  Location
  Frankrig
  Duration
  100 min.
 • Chevalier

  Seks mænd på en lystyacht konkurrerer om, hvem der er bedst. Som mand. Alt gælder, og der er hverken grænser for nederdrægtigheder eller testosteron-ynk i denne spidende satiriske dissektion af det mandlige ego. Athina Tsangari - for naturligvis står der en kvinde bag - fortsætter græsk films fremmarch og leverer et velfortjent spark i kronjuvelerne til det primitive køn.

  Directors
  Athina Rachel Tsangari,
  Location
  Grækenland
  Duration
  99 min.