CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som The Big Lebowski

 • High-Rise

  Okay, måske er det stil over substans i Ben Wheatlys filmatisering af J.G. Ballards 'High-Rise', men man skulle være et skarn, hvis man ikke labbede pudderparykker, Abba-fornyelser og Tom Hiddleston i sig. Tag turen op i de bizarre højder i denne anarkistiske detonering af klassesamfundene i boligblok A.

  Directors
  Ben Wheatley,
  Location
  Storbritannien
  Duration
  119 min.
 • Ears

  En mand vågner op med ringen for ørerne, og inden morgenkaffen har nabokonen slået en nonne ned med et fotoalbum i hans sofa. Det er bare en af den slags dage i Aronadios ustyrlige tinitus-komedie, der svinger mellem kafkask absurditeter og gal slapstick. Den hørehæmmede tosse løb med tre priser i Venedig.

  Directors
  Alessandro Aronadio,
  Location
  Italien
  Duration
  90 min.
 • Death by Death

  30-årige Michel er dødsmærket. Det er han sikker på. Er det ikke en knude i brystet? Taber han håret? Er han blevet smittet af sin døende - men stadigt stærkt besidderiske - mor? Og hvad skal han gøre med alle kattene? 'Death by Death' er en rablende sort hypokonderkomedie med galgenhumor og dødsangst. Se den før det er for sent.

  Directors
  Xavier Seron,
  Location
  Belgien, Frankrig
  Duration
  90 min.
 • Motel Mist

  Thailandske Prabda Yoon trækker tråde til kendte provokatører som Gaspar Noé og Nicholas Winding Refn i sin neon-pulp debutfilm om sælsomme skæbner på et kærlighedsmotel. Heller ikke her serveres der færdige forklaringer på et sølvfad, men husk til gengæld din sølvpapirshat - for der er extraterrestrial aktivitet på værelse 5....

  Directors
  Prabda Yoon,
  Location
  Thailand
  Duration
  117 min.