CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Psycho

 • In Embryo

  BIllederne er mættet med stemning og filmhåndværket første klasse i Ulrich Thomsens amerikansk satte instruktørdebut, hvor en en skidt fyr med reelle hensigter forelsker sig i en servitrice med dårlige vaner. En stilsikker, moderne gangsterkrønike med emotionel dybde i sin historie om social arv og selvstændige drømme.

  Directors
  Ulrich Thomsen,
  Location
  Danmark
  Duration
  105 min.
 • The Devil's Candy

  Heavyrock, farlig kunst og et hjemsøgt hus af den allerværste slags er ingredienserne i australske Sean Byrnes energibombe af en gyser. 'The Devil's Candy' har hidtil kun kørt på festivaler, men nu lægges der op til en stor release i USA. Det er lørdagsslik for horrorfans.

  Directors
  Sean Byrne,
  Location
  USA
  Duration
  90 min.
 • Shelley

  Horroren kommer snigende som en høne i natten i Ali Abbasis stilsikre debut om en rugemor med ualmindeligt slemme plukveer. 'Shelley' er blevet sammenlignet med Polanskis 'Rosemary', men denne lille baby kan sagtens stå selv. En rystende dansk arthorrorfilm med intenst lydspor og en stærk Cosmina Stratan i hovedrollen.

  Directors
  Ali Abbasi ,
  Location
  Danmark
  Duration
  90 min.
 • Pyromaniac

  En fritidsbrandmand bijobber som pyroman i denne ulmende psykologiske thriller fra nordic noirens bedste mand, norske Erik Skjoldbjærg. Langt fra nogen whodunnit er 'Pyromaniac' snarere et studie af en sociopat, beslægtet med Gus van Sants 'Elephant', men med en helt anden visuel ramme i de flammende store skove.

  Directors
  Erik Skjoldbjærg,
  Location
  Norge
  Duration
  96 min.