CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Kundskabens tr&

 • Sand Storm

  Layla er en ung moderne kvinde i en gammel patriarkalsk beduin-landsby. Det er ikke en heldig cocktail. Elite Zexer er en ung israelsk instruktør, der har brugt flere år sammen med beduinerne i den israelske ørken og skabt et smukt, skarpt og forrygende portræt af kvinderne i en anakronistisk verden, der bliver indhentet af tiden.

  Directors
  Elite Zexer,
  Location
  Israel
  Duration
  88 min.
 • Swiss Army Man

  Harry Potters penis viser sig at være et glimrende kompas i The Daniels' tossede, men også underfundige, konstant overraskende og ultimativt meget rørende debut. En surrealistisk bromance om venskabet mellem en skibsbruden eneboer (Paul Dano) og et handy lig (Daniel Radcliffe). Og en visuel åbenbaring.

  Directors
  Daniel Scheinert, Daniel Kwan,
  Location
  USA
  Duration
  95 min.
 • Heartstone

  To bedste venners knyttede bånd slides til en tynd tråd i Gudmundur Gudmundssons personlige og dybtfølte historie om barndommens sidste sommer i en islandsk bygd. En af de fineste debutfilm vulkanøen i nord har spyttet ud siden, ja, Runár Runárssons 'Vulcano'.

  Directors
  Gudmundur A. Gudmundsson,
  Location
  Danmark, Island
  Duration
  129 min.
 • Neon Bull

  'Der er savsmuld, tyresved og neonlys over Gabriel Mascaros mesterlige portræt af en rodeotrup i det nordøstlige Brasilien. Og en drømmer i kulissen, som ikke tør tage tyren ved hornene. Det er neon-realistisk filmkunst, når den er bedst. Og med festivalens smukkeste sexscene.

  Directors
  Gabriel Mascaro,
  Location
  Brasilien, Uruguay, Holland
  Duration
  101 min.