CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Only God Forgives

 • The Ornithologist

  En biolog farer vild i den portugisiske ødemark. Han ender i et mytologisk parallel-univers befolket af bondage-kyndige kinesiske campister, vanvittige amazonkvinder og en hedensk sekt. Årets mest visionært syrede naturfilm er en uendeligt fantasifuld variation over eventyrfilmens muligheder. Eksotisk, sexet og grænseløs.

  Directors
  João Pedro Rodrigues,
  Location
  Portugal, Frankrig, Brasilien
  Duration
  118 min.
 • Couple in a Hole

  Et britisk ægtepar er flyttet ud i en jordhule i en fransk skov. Isoleret fra omverden og sky som sårede dyr. Hvad de netop er. Tom Geens har skabt en intelligent og grænsesøgende film om sorg, som behandler sit emne med overraskende effekt et sted mellem genremysterium, psykologisk drama og fortættede naturbilleder.

  Directors
  Tom Geens,
  Location
  Storbritannien, Belgien, Frankrig
  Duration
  105 min.
 • The Untamed

  Der er noget vildt på spil i Amat Escalantes nye film, coproduceret af danske Snowglobe og filmet af Manuel Claro. Noget vildt og overjordisk, der lover fuldendt ekstase. 'The Untamed' har træk fra science fiction, fantasy, Borowczky, Trier og Grimms eventyr. Med andre ord: den ligner intet andet.

  Directors
  Amat Escalante,
  Location
  Mexico, Danmark, Frankrig, Tyskland, Norge
  Duration
  100 min.
 • The Island Funeral

  Tre unge, smukke venner skal på weekendtur, men farer vild og ender udenfor mobilrækkevidde, mens uhyggen breder sig. Det lyder som en amerikansk horrorfilm, men 'The Island Funeral' er en smart og konstant uforanderlig skildring af et nutidigt Thailand, hvor terroren, der truer, er muslimske oprørsgrupper, og redningen et utopiske paradis.

  Directors
  Pimpaka Towira,
  Location
  Thailand
  Duration
  105 min.