CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Die Hard

 • Bone Tomahawk

  'The Searchers' møder 'Cannibal Ferox' i årets vildeste western. Det starter old school i bedste cowboystemning med Kurt Russel nulrende sit overskæg, langspyt ved lejrbålet og en forrygende vittig dialog. Men de indianere, der lurer i mørket er bad news. Som i uartikuleret, kropsflækkende bad news. Movie Battle Shoot Out! Temaet for årets Movie Battle var westerns, men kun to pletskud lå på sheriffens bordet ved solnedgang, så nu afgøres årets Movie Battle som en regulær shoot out mellem 'Eksplosive hjerter' og 'Enter the Cowboy' før 'Bone Tomahawk' i Edison 01.11.

  Directors
  S. Craig Zahler,
  Location
  USA
  Duration
  133 min.
 • Scream - 20 års jubilæum

  Still screaming 20 år efter premieren? Tag vennerne og kæresten under armen, ankom iført ikonisk maske og deltag med liv og sjæl i fejringen af 'Scream's jubilæum. Popcorn og cola skal der til, og CinemaxX lægger rammer til en gyseraften, der lever og ånder i kraft af DIG.

  Duration
  110 min.
 • Autohead

  Et dokumentarhold får lov til at følge tuktuk-chaufføren Narayans hverdag fra bagsædet - og med druk, sexisme, nedkørte hunde og seriemord er den bestemt ikke kedelig. Spænd styrthjelmen og forbered dig på et helvedesridt gennem Mumbais gader når 'Mand bider hund' møder 'Taxi Driver' i den indiske 'Autohead'.

  Directors
  Rohit Mittal,
  Location
  Indien
  Duration
  97 min.
 • Operation Avalanche

  Et hold unge CIA-agenter infiltrerer i 1967 NASA under dække af at være et dokumentarfilmhold, for at afsløre en russisk muldvarp. Men da rumkapløbet spidser til, får de en ny mission: Fabriker Apollo 11's månelanding. Resten er historie. Og verdens bedste konspirationsteori, som får nyt blod i denne udspekulerede mockumentary-thriller.

  Directors
  Matt Johnson,
  Location
  USA, Canada
  Duration
  94 min.