CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Scream

 • Scream - 20 års jubilæum

  Still screaming 20 år efter premieren? Tag vennerne og kæresten under armen, ankom iført ikonisk maske og deltag med liv og sjæl i fejringen af 'Scream's jubilæum. Popcorn og cola skal der til, og CinemaxX lægger rammer til en gyseraften, der lever og ånder i kraft af DIG.

  Duration
  110 min.
 • Bone Tomahawk

  'The Searchers' møder 'Cannibal Ferox' i årets vildeste western. Det starter old school i bedste cowboystemning med Kurt Russel nulrende sit overskæg, langspyt ved lejrbålet og en forrygende vittig dialog. Men de indianere, der lurer i mørket er bad news. Som i uartikuleret, kropsflækkende bad news. Movie Battle Shoot Out! Temaet for årets Movie Battle var westerns, men kun to pletskud lå på sheriffens bordet ved solnedgang, så nu afgøres årets Movie Battle som en regulær shoot out mellem 'Eksplosive hjerter' og 'Enter the Cowboy' før 'Bone Tomahawk' i Edison 01.11.

  Directors
  S. Craig Zahler,
  Location
  USA
  Duration
  133 min.
 • Operation Avalanche

  Et hold unge CIA-agenter infiltrerer i 1967 NASA under dække af at være et dokumentarfilmhold, for at afsløre en russisk muldvarp. Men da rumkapløbet spidser til, får de en ny mission: Fabriker Apollo 11's månelanding. Resten er historie. Og verdens bedste konspirationsteori, som får nyt blod i denne udspekulerede mockumentary-thriller.

  Directors
  Matt Johnson,
  Location
  USA, Canada
  Duration
  94 min.
 • Nina Forever

  Rob mistede sin kæreste Nina i et færdselsuheld, og sorgen sidder stadig i ham, da han møder Holly. For hver gang, de har sex, dukker Nina op imellem dem. Helt bogstaveligt. 'Nina Forever' kombinerer overraskende vellykket sorgbearbejdelse, galgenhumor og erotisk gore.

  Directors
  Ben Blaine, Chris Blaine,
  Location
  Storbritannien
  Duration
  98 min.