CPH PIX 2016 Taste Finder

Film som Pretty Woman

 • Zoology

  Natasha er en pebermø i 50erne, hvis liv er en grå symfoni af nederlag og skuffelser. Men en morgen vågner hun op og ser, at hun har fået en lang lyserød hale. En surrealistisk fabel om midaldrende usynlige kvinder og deres uforløste lyst, der her bliver særdeles konkret og umulig at overse.

  Directors
  Ivan Tverdovsky,
  Location
  Rusland, Frankrig, Tyskland
  Duration
  87 min.
 • Quit Staring at My Plate

  24-årig Marijana får nok af sin kvælende, kværulerende familie i denne mørke komedie, der er coproduceret af danske Beofilm. Men når friheden er kold og ligeglad, hvad gør man så? Hana Jusic balancerer rå realisme med groteske optrin og oprigtig inderlighed i en dysfunktionel familie anført af Zlatko Buric.

  Directors
  Hana Jusic,
  Location
  Kroatien, Danmark
  Duration
  105 min.
 • Baden Baden

  Slackerfilm med charmerende døgenigts, der ikke kan indrette sig, plejer altid at have mandeligt fortegn. Men hey, så mød lige 26-årige Ana, der har en uimodståelig evne til at brænde sin broer og fucke gyldne muligheder op. Rachel Lang har skabt et skønt og underholdende eksistensdrama, med en belgisk kusine til Frances Ha.

  Directors
  Rachel Lang,
  Location
  Belgien, Frankrig
  Duration
  95 min.
 • Hedi

  25-årige Hedi lader sin mor styre sit liv, indtil han en uge før sit arrangerede bryllup pludselig møder kærligheden. Mohamed Attias varme og nuancerede debutfilm beskriver et moderne og traditionsfyldt Tunesien i opbrud, og en ny generation, der ikke blindt parerer ordrer. Dardenne brødrene har co-produceret.

  Directors
  Mohamed Ben Attia,
  Location
  Tunesien, Belgien, Frankrig
  Duration
  88 min.