Mere end film

Festivalens filmprogram for hele familien
Læs mere

 • HØR lige filmen: Filmmusik for børn

  Med udgangspunkt i den franske børnefilmsklassiker 'Den røde ballon' fra 1956 kaster vi os over musik i film - af børn og for børn. Vi skal se film, opleve pigerne fra jazzbandet 'SNESM' optræde med deres fortolkning af filmens musik og selv prøve kræfter med at lave filmmusik på forskellige sjove instrumenter!

  Duration
  90 min.
  Classes
  alle aldre
 • Bag om 'Sprinter Galore'

  Vil du møde Danmarks hurtigste superhelt og få et indblik i en tv-produktion for børn? Danmarks nyeste superhelt, Sprinter, lander i dit fjernsyn dette efterår, og det fejrer vi med en unik oplevelse med holdet bag TV-serien, der vil bringe dig og din familie helt tæt på den finurlige fartdjævel!

  Duration
  90 min.
  Classes
  5+ år
 • Liv sover vild

  Når man sover kan alting ske! Sådan er det i hvert fald for 7-årige Liv, som overnatter hos sin veninde Cerisia for første gang i filmen 'Liv sover vild'. Tag din pude, dit yndlingstøjdyr og soveposen med til filmvisning i Absalon, og vær med til at sætte den allerhyggeligste stemning for en tur med Liv og familien til drømmeland.

  Directors
  Catti Edfeldt, Lena Hanno Clyne,
  Location
  Sverige, Holland
  Release year
  2016.
  Duration
  79 min.
  Classes
  6+ år
 • Radiobiograf - det er for børn!

  Igen i år inviterer BUSTER og Københavns Radiobiograf børn og deres forældre indenfor i en mørk biografsal til en unik oplevelse, hvor skærmen er slukket og kun lyd skaber billederne. Det bliver med sjove, skæve, mystiske og spændende fortællinger fra nær og fjern produceret af, med og for børn.

  Duration
  45 min.
  Classes
  6+ år
 • Familie workshop: Læg ægte monster-stemmer!

  Har du et monster gemt i maven? Nu får du mulighed for at prøve dine skuespiltalenter af med stemmelægning til vaskeægte monstre og selveste Dracula! Kom og leg med, når vi kaster os over det populære animationsunivers i 'Hotel Transylvania 2', og fejrer Halloween ved at lægge vores egne stemmer til scener fra animationsfilmen.

  Duration
  120 min.
  Classes
  7+ år
 • Mune

  Da den onde Nekross stjæler solen, er det op til månens nye vogter Mune at genoprette balancen mellem dag og nat. Sammen med voks-pigen Glim og solens vogter, den arrogante Sohone, begiver han sig ud for at bringe månen og solen tilbage på himlen. Bered jer på et visuelt fantasifuldt eventyr af de helt store!

  Directors
  Alexandre Heboyan, Benoît Philippon,
  Location
  Frankrig
  Release year
  2014.
  Duration
  86 min.
  Classes
  7+ år
 • WALL-E

  I Pixars nyklassiker har menneskeheden forladt jorden, og den lille robot WALL-E har til opgave at rydde op efter os, men da robotten EVA ankommer, forelsker WALL-E sig hovedkulds. Oplev filmen ved denne unikke visning på Planetariets fantastiske hvælvede lærred, hvor en af stedets guider fortæller spændende fakta om rummet inden filmen.

  Directors
  Andrew Stanton,
  Location
  USA
  Release year
  2008.
  Duration
  98 min.
  Classes
  7+ år
 • Regnbuen

  Hvad hvis ens allerstørste drøm kunne blive til virkelighed? Den filmglade dreng Chotu er blind, og hans søster Pari håber at kunne skaffe ham synet tilbage. Da hun hører, at Bollywood-stjernen Shah Rukh Khan måske kan hjælpe ham, drager de to børn ud på en eventyrlig rejse. Vi krydrer oplevelsen med ægte Bollywooddans efter filmen.

  Directors
  Nagesh Kukunoor,
  Location
  Indien
  Release year
  2015.
  Duration
  103 min.
  Classes
  8+ år
 • 6. A

  Folkeskolens klassedynamik hudflettes med et skarpt blik for mobbeproblematikkernes gordiske knuder i denne svenske "mockumentary" om et krisemøde mellem lærere, elever og forældre i en 6. klasse. Et højaktuelt emne forvandlet til næsten besk absurd drama i ånden fra landsmanden Ruben Östlund.

  Directors
  Peter Modestij,
  Location
  Sverige
  Release year
  2016.
  Duration
  61 min.
  Classes
  11+ år
 • Pigen, moderen og dæmonerne

  Usynlige uhyrer kan skræmme ethvert barn. Men endnu mere skræmmende er det, hvis det er mor, der ser dem. Dette er omdrejningspunktet i den stærke, gribende og foruroligende fortælling om 8-årige Ti, som bor alene med sin skizofrene mor Siri, der ser dæmoner overalt.

  Directors
  Suzanne Osten,
  Location
  Sverige
  Release year
  2016.
  Duration
  94 min.
  Classes
  11+ år