Børnehaver

 • Børnebiffen 1

  I denne samling af kortfilm for de mindste møder vi en dreng, der har sit hyr med en sky, den lille hund Mester, som ikke er glad for katte, en næsebjørn, hvis snabel ikke er som de andres, en pingvin der ønsker at flyve, en mus med ekstrem ordenssans og de små dyr, der får dørhængsler til at knirke.

  Duration
  30 min.
  Classes
  3+ år
 • Børnebiffen 2

  Tre små film om familie, venskab - og et værre skovsvin! Pigen Karla ønsker at blive stærk, så hendes storebror vil lege med hende. Uhyret Bulder har svært ved at dele sin bedste ven med andre og en hund, en kat og en mus udtænker én snedig plan for at stoppe en mand i at smide affald i skoven.

  Duration
  33 min.
  Classes
  3+ år
 • Børnebiffen 3

  Følg med hr. Pind på et hæsblæsende eventyr, når han prøver at nå hjem til sin familie inden juleaften. På sin vej møder han både en legesyg hund, ender i en svanerede og må krydse en flod, hvilket ikke er let, når man kun er en pind. Og dyk også ned i vinterforberedelserne hos de små dyr ved et vandløb.

  Duration
  31 min.
  Classes
  3+ år
 • Børnebiffen 4

  En samling af små historier, der alle kredser om umage venskaber. Mød pigen der bliver venner med en gorilla, en bjørn i bur og en hjælpsom lille fugl, en kat og en hund, der må arbejde sammen, en larve der får hjælp med at komme ned i sin puppe og en drage og en pige, der begge elsker musik.

  Duration
  30 min.
  Classes
  3+ år
 • Børnebiffen 5

  En samling af tegnefilm for de små om en masse dyr, der roder sig ud i problemer, laver skøre ting og får nye venner. Mød krokodillen, der har svært ved at spise saltstænger, flodhesten som ikke kan svømme, en ulv med hang til ballet, en kagebagende blæksprutte og en tiger der elsker spaghetti med kødboller!

  Duration
  31 min.
  Classes
  3+ år