Italiensk dag - søndag 30.10

Tre italienske film i streg, med instruktørbesøg. Søndag fra 14.20 i Grand

 • Ears

  En mand vågner op med ringen for ørerne, og inden morgenkaffen har nabokonen slået en nonne ned med et fotoalbum i hans sofa. Det er bare en af den slags dage i Aronadios ustyrlige tinitus-komedie, der svinger mellem kafkask absurditeter og gal slapstick. Den hørehæmmede tosse løb med tre priser i Venedig.

  Directors
  Alessandro Aronadio,
  Location
  Italien
  Release year
  2016.
  Duration
  90 min.
 • I Was a Dreamer

  Neorealismen er for alvor blevet neo igen, i rå abejdermiljøer hvor virkelige mennesker spiller sig selv. Få gør det bedre end Michele Vannucci, der giver autenciteten filmiske vinger i historien om en fuldblods-rod, der efter et halvt liv i spjældet forsøger at lægge kursen om. Mirko Frezza, der hidtil mest har kunnet ses på forbryderfotos, er forrygende i hovedrollen.

  Directors
  Michele Vannucci ,
  Location
  Italien
  Release year
  2016.
  Duration
  97 min.
 • Perfect Strangers

  Av av av. Fire vennepar beslutter over en hyggelig middag at give hinanden full access til deres mobiltelefoner. Men den legende sms-roulette får snart sindene i kog i denne italienske selfie, der veksler skarpt mellem lomme-paranoia, jalousi og nyfigen sladderlyst. Det er næsten som at læse med hos sidemanden i biffen.

  Directors
  Paolo Genovese,
  Location
  Italien
  Release year
  2016.
  Duration
  96 min.