Events

Sound & Vision, Scream & Stegelmann

 • Music + Video

  MUSIC + VIDEO er tilbage for femte år i træk! De danske musikvideoinstruktører er uopslidelige og bliver ved med at levere audiovisuelle værker af højeste niveau for både danske og internationale bands. Se dem for første gang på det store lærred og mød instruktørerne til - Cinematekets Friday Late Night holder baren åben allerede fra kl. 20.00 og til midnat med Our Soundtrack bag mixeren.

  Duration
  90 min.
 • Revenge of Planet X

  'Planet X' er tilbage - filmene fra kælderen hærger igen, men nu for første gang på livescenen på PIX. Jakob Stegelmann og Christian Volfing tager formatet fra tv til scenen på Edison.

  Duration
  120 min.
 • Scream - 20 års jubilæum

  Still screaming 20 år efter premieren? Tag vennerne og kæresten under armen, ankom iført ikonisk maske og deltag med liv og sjæl i fejringen af 'Scream's jubilæum. Popcorn og cola skal der til, og CinemaxX lægger rammer til en gyseraften, der lever og ånder i kraft af DIG.

  Duration
  110 min.
 • Troldspejlet Live

  Jakob Stegelmann tager sit legendariske tv-format på scenen og inviterer publikum i alle aldre indenfor i sit kulørte univers, der fejrer filmene, computerspillene, fantasy-genren og alt hvad det indebærer af broget kulturhistorie, nostalgi og jagten på de allernyeste formater.

  Duration
  120 min.
 • Virtual Reality Biograf

  Nogle kalder 2016 året for Virtual Reality. Intet er til at vide sig sikker på, andet end du nu har muligheden for at prøve dette altomsluttende medie på PIX. I samarbejde med Khora VR og DR byder vi indenfor til en eftermiddag i PIXs egen Virtual Reality biograf.

  Duration
  15 min.