Black Dreams

The next, The Nest and the brand new
Læs mere

 • Black Fantasia - fernisering

  The Nest præsenterer nstallationskunst i Kunsthal Charlottenborg. Black Fantasia, der stadig er en arbejdstitel for værket, der vil være under udvikling frem til medio 2017 består i denne version af videoværkerne 'When We Are' og 'When We Are Not' og udstilles sammen med det projektet OTA, ligeledes under udvikling, med de illustrerede fortællinger 'Return' og 'They Sent You'.

  Duration
  60 min.
 • Kati Kati

  Kaleche vågner på luksus-resortet Kati Kati, blot for at opdage at hun er død. Mbithi Masyas debutfilm skildrer med stille magi livet, døden og den bagage vi hiver med os, når vi rejser herfra, i en afrofuturism-fabel, der er lige så elegant i sin fortælling som i sine få markante special effects. Tom Tykwer har produceret. Filmen får sin Europa-premiere på PIX.

  Directors
  Mbithi Masya ,
  Location
  Kenya, Tyskland
  Release year
  2016.
  Duration
  75 min.
 • Nakom

  Historien er klassisk for den 3. verden: En ung mand må vælge mellem lægestudiet i byen og videreførelsen af familiens diminutive landbrug. Men følelsen er ny, for 'Nakom' bejler ikke mod nogen vestlig livsstil, men er stolt afrikansk - i sit dilemma, sin løsning, sin stil og sine billeder. En betagende, indsigtsfuld debut.

  Directors
  Kelly Daniela Norris, TW Pittman,
  Location
  Ghana, USA
  Release year
  2016.
  Duration
  90 min.
 • Ras Money & McCoy + The Nest + King Stunn Gunn

  Fest igennem på Jazzhouse med DJ's, der alle kaster sig over afrikansk musik - fra danske RasMoney & McCoys afrikanske mixtape, til de kenyanske kunstnere i The Nest, der præsenterer new hiphop og R'n'B.

  Location
  Kenya, Danmark
  Duration
  180 min.
 • Stories of Our Lives

  The Nests første spillefilm 'Stories of Our Lives' har turneret non-stop siden premieren i Toronto forrige år. I hjemlandet blev den forbudt for sine skildringer af livet som homoseksuel kenyaner, men såvel dens betydning som filmiske kvalitet har været umulig at overse. Instruktør Jim Chuchu indleder visningen 04.11.

  Directors
  Jim Chuchu ,
  Location
  Kenya, Sydafrika
  Release year
  2014.
  Duration
  60 min.
 • The Nest præsenterer the next

  Det kenyanske kunstnerkollektiv The Nest gæster årets festival og har specielt til lejligheden kurateret denne kortfilmpakke, der viser, hvor meget forrygende filmisk talent og ide, der udfoldes på tværs af det afrikanske kontinent lige nu. Oplev den næste internationale filmbølge, mens den stadig er en krusning.

  Directors
  11 instruktører fra Kenya, Uganda, Ghana m.fl.,
  Location
  Kenya
  Release year
  2016.
  Duration
  120 min.
 • Wùlu

  Drømme kommer til at koste dyrt, da en buschaufførsassistent viser evner og ambitioner som narkokurer. Stilen er hårdkogt, men baggrunden endnu værre. Filmen udspiller sig nemlig i Mali op til militærkuppet i 2012. I dag er det vestafrikanske land helt domineret og ødelagt af smuglerøkonomi, styret af jihad-netværk.

  Directors
  Daouda Coulibaly,
  Location
  Mali, Senegal, Frankrig
  Release year
  2016.
  Duration
  95 min.