Untamed

Velkommen til vores nye serie, for film uden snor og mundkurv
Læs mere

 • Actor Martinez

  Arthur Martinez, en amatørskuespiller og computerreperatør, hyrer to instruktører til at lave en film med ham selv i hovedrollen. Men Mike Ott og Nathan Silver kasserer hans action-manus og forsøger i stedet, manipulerende og stædigt, at få ham til at spille sig selv. En hybridfilm om iscenesættelse og årets mest underholdende provo-komedie.

  Directors
  Mike Ott, Nathan Silver,
  Location
  USA
  Release year
  2016.
  Duration
  75 min.
 • Alone

  En fotograf filmer tilfældigvis et mord og forfølges snart af hætteklædte mænd med køller, men i sit paniske flugtforsøg bliver han ved med at fare vild i sit eget kvarter - og sine egne tanker. Paranoia-thrilleren Alone er skabt som en Escher-tegning og fucker med din hjerne.

  Directors
  Park Hong-min,
  Location
  Sydkorea
  Release year
  2015.
  Duration
  90 min.
 • Autohead

  Et dokumentarhold får lov til at følge tuktuk-chaufføren Narayans hverdag fra bagsædet - og med druk, sexisme, nedkørte hunde og seriemord er den bestemt ikke kedelig. Spænd styrthjelmen og forbered dig på et helvedesridt gennem Mumbais gader når 'Mand bider hund' møder 'Taxi Driver' i den indiske 'Autohead'.

  Directors
  Rohit Mittal,
  Location
  Indien
  Release year
  2016.
  Duration
  97 min.
 • Communication & Lies

  'Communication & Lies' er som designet til at provokere - og få os til at se hinanden. I sorthvid og med årets mest skrabede æstetik fortæller den sin egen 'Nymphomania'-historie om en rengøringskone og en fraskilt skolelærer, der finder hinanden i deres ensomhed og går til ekstremer for at mærke sig selv.

  Directors
  Lee Seung-won,
  Location
  Sydkorea
  Release year
  2015.
  Duration
  103 min.
 • Despite the Night

  Philippe Grandrieux er blevet kaldt fransk films svar på David Lynch - bare endnu sortere. Og 'Despite the Night' er hans til dato nok mørkeste film, så er De advaret. Den unge Lenz vender tilbage fra London til Paris for at lede efter sin kæreste Madeleine, men følger sporet af hende ind i en voldelig underverden af snuff-porno. Hypnotisk, dystert - og romantisk.

  Directors
  Philippe Grandrieux,
  Location
  Frankrig, Canada
  Release year
  2015.
  Duration
  156 min.
 • Lace Crater

  At have sex med den forkerte kan have kedelige konsekvenser. Ruth går i kanen med et spøgelse og efterfølgende begynder hendes krop at rådne op, mens vennerne trækker sig tilbage. Harrison Atkins har med sin originale debut om at stå udenfor, skabt sin helt egen genre: mumblecore-horror.

  Directors
  Harrison Atkins,
  Location
  USA
  Release year
  2015.
  Duration
  81 min.
 • Motel Mist

  Thailandske Prabda Yoon trækker tråde til kendte provokatører som Gaspar Noé og Nicholas Winding Refn i sin neon-pulp debutfilm om sælsomme skæbner på et kærlighedsmotel. Heller ikke her serveres der færdige forklaringer på et sølvfad, men husk til gengæld din sølvpapirshat - for der er extraterrestrial aktivitet på værelse 5....

  Directors
  Prabda Yoon,
  Location
  Thailand
  Release year
  2016.
  Duration
  117 min.
 • Staying Vertical

  Opfølgeren til Alain Guiradies homoerotiske thriller 'Stranger by the Lake' er mindre uhygge og mere queer. Som altid hos Guiraudie er relationerne løse, sexen eksplicit og køn noget man var i gamle dage. Instruktøren præsterer et frit livssyn - og leverer en befriende fri film, som ingen anden.

  Directors
  Alain Guiraudie,
  Location
  Frankrig
  Duration
  100 min.
 • The Alchemist Cookbook

  Velkommen til Heisenbergs mareridt. En mand i en campingvogn langt ude i Michigans skove fifler med det lille kemisæt og fremkalder Djævelen. Hvilket viser sig at være en dårlig ide. Joel Potrykus' seneste festivalhit er en sort, paranoiadrevet indiekomedie med horrortræk - eller måske det stik modsatte. Den er i hvert fald fandens underholdende.

  Directors
  Joel Potrykus,
  Location
  USA
  Release year
  2016.
  Duration
  82 min.
 • The Darkness

  Mexicanske Daniel Castro Zimbróns anden spillefilm er en postapokalyptisk Hans og Grete-fabel om en familie fanget i rædsel i deres lille bjælkehytte. Udenfor er ilten forsvundet, tågen konstant og monsteret nærværende. Men den virkelige fare har de allerede sluppet ind. Et suggestivt eventyr med en formidabel stil.

  Directors
  Daniel Castro Zimbrón,
  Location
  Mexico
  Release year
  2016.
  Duration
  94 min.
 • The Death of Louis XIV

  Jean-Pierre Leaud på langs i 2 timer som den døende Kong Louis 14. - men ikke døende nok til ikke at kunne skrige og råbe på alt på et sølvfad. Albert Serras studie i royalt snobberi er både dybt underholdende og rørende, og fransk nybølges wonderkid Léaud (Ung flugt) er så overbevisende, at det er som at overvære hans egen død.

  Directors
  Albert Serra,
  Location
  Frankrig, Spanien, Portugal
  Release year
  2016.
  Duration
  115 min.
 • The Open

  Stephanie var kun nummer fire på verdensranglisten i tennis. Så kom krigen. Nu er verden og ranglisten væk, men hendes træner insisterer på at forsætte forberedelserne til French Open. De har ingen bane, ingen bolde og ingen strenge i ketcherne. Men de træner. Og træner. Og langsomt giver det mening i en verden, der har mistet selv samme. Et serve-es af low-sci-fi.

  Directors
  Marc Lahore,
  Location
  Frankrig, Belgien, Storbritannien
  Release year
  2016.
  Duration
  103 min.
 • The Ornithologist

  En biolog farer vild i den portugisiske ødemark. Han ender i et mytologisk parallel-univers befolket af bondage-kyndige kinesiske campister, vanvittige amazonkvinder og en hedensk sekt. Årets mest visionært syrede naturfilm er en uendeligt fantasifuld variation over eventyrfilmens muligheder. Eksotisk, sexet og grænseløs.

  Directors
  João Pedro Rodrigues,
  Location
  Portugal, Frankrig, Brasilien
  Release year
  2016.
  Duration
  118 min.
 • The Son of Joseph

  Instruktør og dramatiker - Eugène Greens veje er uransagelige. 'The Son of Joseph' handler om en dreng, der bor med sin mor Maria uden at have kendt sin far. Så tager han sagen i egen hånd og skaffer sig en far! Green er kendt for sine stærkt stiliserede men også underfundige film, hvor han genopliver barokkens stive teaterstil - og Dardenne-brødrene har produceret.

  Directors
  Eugène Green,
  Location
  Frankrig, Belgien
  Release year
  2016.
  Duration
  115 min.