We Promise You Anarchy

Fra coming-of-age til going-fucking-nowhere
Læs mere

 • A Copy of My Mind

  Et ungt par får en sprængfarlig dvd under neglene og bliver jaget vildt i 'A Copy of My Mind', der er indonesisk film, når det bedst. Et visuelt overflødighedshorn og et hæsblæsende, originalt ungdomsportræt, der skider på de filmiske regler, og giver kopierne baghjul.

  Directors
  Joko Anwar,
  Location
  Indonesien, Sydkorea
  Release year
  2015.
  Duration
  116 min.
 • Departure

  Hormoner sitrer, og dramaet lurer i Steggalls smukke og præcist registrerende debut om en mor, hendes 15-årige søn og en afslørende ferieflirt.'Departure' er et stemningsfuldt coming-of-age-drama, der indfanger slutningen på en sommer, slutningen på en barndom og slutningen på en ellers forbilledlig familie.

  Directors
  Andrew Steggall,
  Location
  Storbritannien, Frankrig
  Release year
  2015.
  Duration
  109 min.
 • Diamond Island

  Det er de fattige drenge i Phnom Penh, der slider for at bygge de riges nye luksuslejligheder på Diamond Island. Sådan er virkeligheden, også i denne indsigtsfulde skildring af livet i dagens Cambodja, fuld af eksotiske settings, mærkbare karakterer og unge uprøvede skuespillere, der skinner som diamanter i støvet.

  Directors
  Davy Chou,
  Location
  Cambodja, Frankrig, Tyskland
  Release year
  2016.
  Duration
  101 min.
 • I Promise You Anarchy

  Johnny og Miguel skater, chiller, har sex med hinanden og laver i øvrigt penge på at sælge blod. Julio Hernández Cordóns portræt af de to fyre, der med ét mister deres uskyld, ikke bare portrætterer ungdommens ubekymrethed, den indfanger også, hvordan kartellerne gennemsyrer samfundet. Fans af Reygadas og Escalante, tjek den ud!

  Directors
  Julio Hernández Cordón,
  Location
  Mexico
  Release year
  2015.
  Duration
  88 min.
 • Jesus

  Det skrøbelige forhold mellem en utilpasset teenager og hans skuffede far er kernen bag facaden i den benhårde og filmisk konsekvente 'Jesus'. En rystende, human film, der skildrer de mørkeste sider af en illusionsløs chilensk ungdom og sætter kærlighed, retfærd og loyalitet på en ultimativ prøve.

  Directors
  Fernando Guzzoni,
  Location
  Chile, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Colombia
  Release year
  2016.
  Duration
  86 min.
 • Le Parc

  Nogen gange er alt, man behøver for at lave en god film, talent og ide. Franske 'Le Parc' kunne være skabt for prisen på et stort glas nutella, og den er uimodståelig. Et vidunderligt og underligt, ligefremt og gådefuldt snapshot af den første unge forelskelse, der altid er som aldrig før.

  Directors
  Damien Manivel,
  Location
  Frankrig
  Release year
  2016.
  Duration
  71 min.
 • Park

  I den ruin der for få år siden var Athens olympiske by, slår græske unge nu tiden og inventaret ihjel. Blottet for fremtidstro og ambitioner står de tilbage med en ungdommens rastløse energi, der er ved at koge over. Sofia Exarchous generationsportræt dunker af uforfalsket græsk realisme anno 2016, så man næsten bliver blæst bagover.

  Directors
  Sofia Exarchou,
  Location
  Grækenland, Polen
  Release year
  2016.
  Duration
  100 min.
 • Plants

  17-årige Flor efterlades alene med sin hjerneskadede bror, men ansvarsfølelsen tynger hende på ingen måde i den provokerende bekymringsløse 'Plants'. En film, der er 100 procent på sin hovedpersons side, og springer lige så let som et selvoptaget teenage-sind fra savlende storebror til cybersex og scifi-tegneserier.

  Directors
  Roberto Doveris,
  Location
  Chile
  Release year
  2015.
  Duration
  93 min.