CPH PIX søger programpraktikanter

Published

Vil du være med i maskinrummet, når Danmarks største spillefilmfestival udvælger og programlægger 180 film fra hele verden?

Så er du måske vores nye programpraktikant.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival for både børn, unge og voksne med over 65.000 besøgende hvert år. Næste udgave finder sted fra 28. september til 11. oktober i København, og i den forbindelse har vi brug for din hjælp til at finpudse årets program.

Som praktikant i programafdelingen kommer du til at indgå i et team med to andre praktikanter, en program- og biografkoordinator samt festivalens programansvarlige. Du vil samtidig have tæt kontakt til festivalens event-, kommunikations-, marketing- og gæsteafdeling.

Du kommer helt tæt på årets filmprogram og vil også få mulighed for at sætte dit fingeraftryk på det endelige program. Med opstart 1. august bliver du kastet i ilden fra første dag, når vores program skal finpudses, organiseres og formidles til vores publikum. Dine arbejdsopgaver består i store dele af research, kontakt med distributører verden over, forhandling af enkelte filmtitler, udformning af årets trykte program (fra tekster til billeder) samt formidling af programmets indhold. Når programmet er på gaden, vil du enten skulle arbejde med den praktiske filmkoordinering eller med vores kommunikationsafdeling om at formidle filmprogrammet til publikum.

Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret, har et sundt forhold til research og selv tager initiativ til nye opgaver. Du kan lide at skrive - og gør det godt og fejlfrit - og du er ikke er bange for at gribe knoglen, når det er nødvendigt. Vi forventer, at du er filmglad, og er du oven i købet velorienteret ud i nogle af filmverdens mange kringelkroge, er det bestemt ikke en ulempe. I løbet af praktikperioden vil der også være noget tastearbejde i festivalens database, så det skal heller ikke afskrække dig. Det er et must, at du kan begå dig på engelsk i skrift såvel som tale..

Til gengæld tilbyder vi en udfordrende og social arbejdsplads, hvor du kommer helt ind i maskinrummet. Du får praktisk erfaring med programlægning og filmformidling og selvfølgelig rig mulighed for at se en masse film. Desuden vil du i løbet af praktikperioden få et unikt indblik i film- og kulturverdenen.

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 1. november. Arbejdstiden er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse.
Det er en forudsætning, at du kan dedikere al din tid (også weekender) under festivalen fra 28. september til 11. oktober.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 17. april 2017 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.
Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Lind Larsen på niels@cphpix.dk eller på tlf. 33454749.