CPH PIX logo

ONLINE SHOP:
CPH PIX FILMPAS 2017

 

Her kan du bestille CPH PIX filmpas.
 

Filmpas er personligt og udløser, sammen med et filmpas-klip, én billet til i alt 14 ordinære filmvisninger i perioden 27. oktober – 9. november 2016.
 

Når du køber dit filmpas får du udleveret et filmpas-klippekort med 14 filmpas-klip. Du skal fremvise dit filmpas i billetlugen, når du skal have indløst et af de 14 filmpas-klip til en filmbillet.
 

Har du tid og lyst til at se mere end 14 film, giver filmpasset også 20% rabat på alle ordinære billetpriser. Filmpasset skal forevises for at du kan få rabat på en billet. Bemærk, at du kun kan få rabat på én billet per visning, og at kortet ikke gælder til arrangementer med en forhøjet billetpris.
 

Husk at dit filmpas også udløser rabat på en række caféer og barer i nærheden af PIX-biograferne.
 

Hvornår leverer vi filmpasset?

Når du køber dit Filmpas inden kl 16, kan du (efter den 06. oktober) afhente det i Cinemateket den efterfølgende hverdag kl. 13:30-18:00. Husk at medbringe din kvittering. Bemærk, at Cinemateket har lukket om mandagen.

Du kan som noget nyt også få passet tilsendt. Det koster 40 kr. ekstra.

OBS. De første filmpas vil være klar til afhentning d. 06. oktober i Cinemateket! Vælger man at få det tilsendt, vil det være fremme før.

Bemærk at Cinemateket udelukkende er afhentningssted. Alle spørgsmål vedrørende filmpas rettes direkte til PIX.
 

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb af filmpas.

Filmpas og filmpas-klippekort skal være returneret ubrugte inden den 27. oktober 2017 for at gøre brug af fortrydelsesretten. Det anbefales, at du får en postkvittering eller lignende som bevis for, at du har returneret varen inden fristens udløb.

Evt. portotillæg på 40 kr. refunderes ikke.

Du skal selv betale porto og eventuelle andre omkostninger ved returnering af varen. Send pas og kortet til: CPH PIX, Tagensvej 85F, 2200 København N. Vi returnerer det beløb, du har indbetalt, til det betalingskort, du har anvendt.
 

Bestill dit pas her

Du kan betale din bestilling med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, JBC, Maestro eller VISA.

Når betalingen er gennemført, skal du fortsætte til PIX websitet og du vil du modtage en kvittering.

Udfyld venligst alle felter og upload et pasbillede til dit filmpas:

Jeg vil købe:

 

(bmp, jpg, tif eller png billede)

 
CPH PIX / Buster
Tagensvej 85F • 2200 KØBENHAVN N • TEL. +45 3345 4749 • INFO@CPHPIX.DK